Leren leren op De Regenboog

Heen -en weerschrift / Schoolagenda

Kleuters:

Heen- en weerschriftje

• Wij willen onze ouders heel nauw betrekken bij de gebeurtenissen in de klassen. Daarom vinden wij een goede communicatie heel belangrijk.

• Dagelijks wordt een heen- en weerschriftje meegegeven tussen klas en huis.
    In dit schriftje wordt verteld wat zoal in de klas gebeurt en wat uw kleuter nodig heeft.
  •
  • Daarnaast wordt melding gemaakt indien zich opmerkelijke feiten voordoen met uw kindje.

• Dagelijks nalezen en antwoord geven in dit schriftje, maakt een vlotte samenwerking en communicatie tussen de leerkracht en de ouders mogelijk.

Lager:

Schoolagenda

• Op ‘De Regenboog’ wordt werk gemaakt van ‘’leren leren’’.
  • Plannen en organiseren komt ruimschoots aan bod in de klas.
  • Het is een belangrijke voorwaarde tot efficiënt studeren.
  • Wij doen er alles aan om onze leerlingen optimaal voor te bereiden op een succesvolle studietoekomst.
  • We vragen dat de ouders dagelijks de schoolagenda nazien en ondertekenen.

• De schoolagenda is een studiebegeleider en vormt een belangrijke schakel in de samenwerking tussen de ouders en de school.